Varenie

Hnida v kuchyni: Keď je zle

No, čo, hnida? Mrcha za zákrutou a PMS predo dvermi? A ty nemáš doma ani jeden slaný čipsík, ani jednu pistácijku, ktorú by si si dala k tomu deci zvetraného vína, čo si našla v chladničke? Keď si už aj pod gauč pozerala, či po návšteve niečo neostalo, a neostalo, urob toto:

  • pokrájaj rožok na kolieska, určite si bola dnes v obchode

  • hoď na panvicu olivového oleja, trocha

  • očisti si cesnak, prelisuj, priprav si ho s oliváčom a hlavne soľou

  • vybehni von v šlapkách po rozmarín, nezabudni si nožnice.

Glgni si vína, hoď rožky a rozmarín na panvicu a restuj. Nikoho a ničoho si nevšímaj. Glgni ešte raz. Dolej do pohára to poldeci, čo si dala späť do chladničky, akoby to niekto ešte chcel piť. Už to v tej panvici hnedne? Super, vylej tam zbytok oliváča s cesnakom a soľou. Len chvíľku vydrž! Robia sa ti tam také malé biele pukančeky? To je cesnak, ty trúba, nie pukance. Teraz to vypni. Glgni, ochlaď a dopi to víno s tvojimi domácimi bake rolls. Nezabudni postnúť. A môžeš pochrúmať aj ten rozmarín, je fasa. Všetko môžeš a všetko je fasa!